Golazo

SERIES

OVERZICHT SERIES

Nature Trail Series

Een verzameling van de mooiste natuurlopen in ons Belgenland.  We bieden je tijdens de loopevents in de Nature Trail Series diverse parcours aan in de natuur, over meestal onverharde wegen en paden.  We werken hiervoor samen met het Agentschap Natuur & Bos en Natuurpunt, waardoor we je unieke stukken natuur kunnen laten ontdekken waar je anders niet komt.  We lopen niet alleen in de natuur, we zorgen er ook tegelijk voor.  Elke deelnemer doet maximale inspanning met minimale impact. We werken niet met wegwerpbekertjes op onze bevoorradingsposten, maar iedereen neemt zijn herbruikbare beker of drinkfles mee.  Zo werken we actief mee aan minder afval. 

Bovendien gaat 1 € van het inschrijfgeld rechtstreeks naar het Agentschap Natuur & Bos, voor het behoud en het onderhoud van de natuurgebieden waar we doorwandelen.

Liantis Urban Trail Series

De Liantis Urban Trail Series is een verzameling van de meest unieke loopevenementen van ons land.

Een Urban Trail® is de ideale manier om een stad te zien zoals u ze nog nooit zag en te lopen op plekken waar nog nooit werd gelopen, zoals de Premetrotunnel in Antwerpen of ‘t Kuipke in Gent. Het concept van de Urban Trail® bestaat al enkele jaren in België en deed al Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel, Brugge, Mechelen, Bergen en Namen aan. Het hele idee draait rond een speciale loopervaring, weg van de begane paden, in een stedelijke omgeving. Dit is een echte aanrader voor iedereen die van cultuur houdt en niet terugdeinst voor een sportieve uitdaging. Een Urban Trail® is +/- 5km tot 12km ongeëvenaard urban loopplezier.

ENGIE Running Tour

De ENGIE Running Tour is een verzameling van de Belgische stadslopen: ENGIE 10 Miles de Charleroi, ENGIE Knokke Run, ENGIE Dwars door Brugge, ENGIE Stadsloop Gent, The ENGIE Classic (Tessenderlo), ENGIE Jogging Ville de Namur, ENGIE Dwars door Mechelen en ENGIE Dwars door Hasselt.

Marathons

42,195 km lopen door Brugge, Antwerpen, Gent, Brussel, door en langs 3 bekende bierbrouwerijen of door het grootste Nationaal Park van het land. It’s your choice! Je kan kiezen uit de Sofico Gent Marathon, Great Breweries Marathon (Puurs), Great Bruges Marathon, Brussels Marathon, Nationaal Park Marathon of Antwerp Marathon.

Persil Kids Run

De Kids Run is een loop over een afstand van 1 à 1,8 km, speciaal voor jongeren tussen 4 en 12 jaar. Niemand loopt te snel, niemand loopt te traag. Of je nu spurt of wandelt, ieder in zijn/haar eigen tempo. Aankomst mag je rekenen op een toffe herinneringsmedaille en een verfrissend drankje.